20 36 10 01 scandronedk@gmail.com

Velkommen til ScanDrone

Få taget et luftfoto af din ejendom. ScanDrone kommer når du ringer.
Vi er et professionelt certifiseret dronefirma beliggende i Odense.

RING SCANDRONE: 20361001

ScanDrone giver et hurtigt tilbud

Vi bringer ikke pizzaer ud endnu, men det er lige før.
Ring til ScanDrone og få et tilbud på din dronefilm der kan gøre den store
forskel i en forsikrings sag el. hvis du skal sælge din bolig selv.

OPGAVER

droneflyvning på fyn 20% rabat

weekendtilbud gives

ANDRE OPGAVER DU KAN BRUGE DRONER TIL:

Vores målgruppe er stort set alle med behov for dokumentation herunder er der opstillet nogle eksempler på hvilke opgaver vi udfører med droner.
Entreprenør/Kommuner/investore:
Optagelser over områder før anlæg og byggeri for overblik i planlægnings fasen, samt optagelser udført under udførsel og efter entreprisen
Ejendomsmæglere:
Optagelser for præsentation af ejendomme før salg.
Naturgenopretntning:
Optagelser før,-under og efter opgave udførsel
Termografiske optagelser for boligselskaber, forsyningsvirksomheder og private: Optagelser af varmetab fra bygninger og jord (utætte fjernvarmeledninger)
Bryllup, jubilæum, fester:
Optagelser af vigtige momenter i begivenheden set i fugleperspektiv.
Håndværkere og private:
Besigtigelse af skader og omfang på højt liggende svært fremkommelig steder: Skorstene; murværk, træværk, tage, tagrender og lignende.

Opgaver kan udføres hvor optagelserne digitaliseres, så man derved kan skabe et 3D billed af en specifik genstand el. område, hus eller lign. A-view webside

Vi kan lave optagelser ved at benytte af de forprogrammerede optagemuligheder bla. kan nævnes flyvning ved hjælp af waypoints, så vi kan flyve den samme rute igen og igen, så man feks. kan følge et projekt fra start til slut set fra samme perspektiv hver gang. Denne mode kan forprogrammeres hjemmefra, men kan også programmeres under en flyvning.

Vi kan lave optagelser hvor dronen følger et bevægeligt emne fra en bestemt vinkel eller i en cirkel omkring emnet mens dette er i bevægelse. Dette blot nogle af de muligheder der man kan benytte under optagelser. Der er stort set ingen begrænsninger.

Ved optagelser der kræver tilladelse fra infrastrukturforvalter iflg. lovgivning skal der beregnes behandlingstid før tilladelserne er på plads. Feks. flyvning i restriktonsområder indenfor normalt tilladte afstande kan kræve længere behandlingstid.

Vi kan redigere optagelser ved klip, tekst på film og billeder, samt lægge tale eller musik på. Her er mulighederne stort set op til kundens ønsker.

Droner kan flyve overalt

Vi er tilknyttet dronelog.dk, hvor alle vores droneflyvninger er beskrevet efter gældende lovgivning.

Lars Rix Petersen er uddannet kloakmester og har 30+ års erfaring inden for byggeri, med skarp næse for detaljer, hvor han har deltaget i store som små opgaver lige fra byggemodning, renovering af kloakker og bygninger i og omkring boligblokke til bygning af enfamiliehuse og små opgaver.
Mange års erfaring har givet stor indsigt i de vanskeligheder et byggeri´s forskellige faggrupper møder under udførsel af entrepriser.

VÆLG SCANDRONE SOM PARTNER

Scandrone er en nystartet drone virksomhed, ejet og drevet af Lars Rix Petersen, som brænder for opgaver udført med droner efter gældende lovgivning, hvor vi altid sætter en ære i at være orienteret om uddannelseskrav og ændringer i lovgivning, så vi altid har den mest optimale sikkerhed i vores arbejde.

KONTAKT SCANDRONE

5 + 5 =

WordPress Image Lightbox Plugin

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OG VIND ET GRATIS LUFTFOTO

NÅR DU TILMELDER DIG VORES NYHEDSBREV MODTAGER DU ALLE VORES TILBUD I DIN INBOKS

DU ER NU TILMELDT VORES NYHEDSBREV

Share This

Del på Facebook

Share this post with your friends!