20 36 10 01 scandronedk@gmail.com

Luftfotografering med Drone

Vi har masser af kreative forslag til præsentation i vores idebank.
Optagelser for præsentation af ejendomme før salg.

RING SCANDRONE: 20361001

TILBUD PÅ LUFTFOTO

Vi kan lave optagelser hvor dronen følger et bevægeligt emne fra en
bestemt vinkel eller i en cirkel omkring emnet, imens dette er i bevægelse.

OM SCANDRONE

droneflyvning på fyn 20% rabat

weekendtilbud gives

VI ELSKER DRONER

Scandrone er en nystartet virksomhed, ejet og drevet af Lars Rix Petersen, som brænder for opgaver udført med droner efter gældende lovgivning, hvor vi altid sætter en ære i at være orienteret om uddannelseskrav og ændringer i lovgivning, så vi altid har den mest optimale sikkerhed i vores arbejde. Og netop sikkerheden prioteres højst mulig i både planlægnings- og udførselfase ved grundig vurdering af evt. risiko forud for hver opgave.

Scandrone er forsikret efter gældende lovgivning og påtar sig det fulde ansvar for evt. uheld forårsaget af droner under udførsel af opgaver. Virksomheds ansatte og tilknyttede medararbejder er uddannet efter gældende regler dvs. alle dronepiloter har godkendt Dronebevis bestået på godkendt uddannelsessted. Desuden prioteres grundig instruktion højt, for alle involverede i hver opgave, så muligheden for misforståelser og uheld minimeres til et absolut minimum. Lars Rix Petersen er uddannet kloakmester og har 30+ års erfaring inden for byggeri, med skarp næse for detaljer, hvor han har deltaget i store som små opgaver lige fra byggemodning, renovering af kloakker og bygninger i og omkring boligblokke til bygning af enfamiliehuse og små opgaver.

Mange års erfaring har givet stor indsigt i de vanskeligheder et byggeri´s forskellige faggrupper møder under udførsel af entrepriser. Som kloakmester har udførsel af kvalitetssikring altid været krævende og har givet et stort overblik. Ydermere har Lars Rix Petersen en baggrund som grafiker med professionel indsigt i hvordan et kamera fungere og hvilke muligheder der indenfor billedbehandling, så præsentation/ dokumentation af opgaver er så optimale som muligt. Vi har masser af kreative forslag til præsentation i vores idebank. Scandrone sørger for at alle relevante tilladelser og underetninger er på plads før en opgave udføres. ScanDrone udfører ikke kun video/stillbilled dokumentation fra luften, men også fra jorden som video/ stillbillede  dokumentation.

På sigt har Scandrone ambitioner i at udføre dokumentations opgaver under vandet, når opgaverne byder sig. Vores droner er DJI droner som har en sikker brugervenlig og professionel betjening Vi er tilknyttet dronelog.dk, hvor alle vores droneflyvninger er beskrevet efter gældende lovgivning.

Vi har overblikket, har du opgaven ?

Cityview, landscape, panorama.

Vi kan lave optagelser ved at benytte af de forprogrammerede optagemuligheder bla. kan nævnes flyvning ved hjælp af waypoints, så vi kan flyve den samme rute igen og igen, så man feks. kan følge et projekt fra start til slut set fra samme perspektiv hver gang.
Vi kan lave optagelser hvor dronen følger et bevægeligt emne fra en bestemt vinkel eller i en cirkel omkring emnet mens dette er i bevægelse. Dette blot nogle af de muligheder man kan benytte under optagelser. Der er stort set ingen begrænsninger.

Med det kolde overblik, laver vi 3D mapping og cityviews. Realtime og på key. Se din by i panorama fra oven.

PS. Vi elsker droner

PRO: VIDEO OG LUFT FOTO

Der er stort set ingen begrænsninger.
Ved optagelser der kræver tilladelse fra infrastrukturforvalter iflg. lovgivning skal der beregnes behandlingstid før tilladelserne er på plads

KONTAKT SCANDRONE

12 + 8 =

WordPress Image Lightbox Plugin

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OG VIND ET GRATIS LUFTFOTO

NÅR DU TILMELDER DIG VORES NYHEDSBREV MODTAGER DU ALLE VORES TILBUD I DIN INBOKS

DU ER NU TILMELDT VORES NYHEDSBREV

Share This

Del på Facebook

Share this post with your friends!